Translate

onsdag 17 maj 2017

Menskopp

Idag vill jag prata om menskopp, inte för att jag just nu har en utan för att jag har en som är på väg. Det är faktiskt så att min sambo har beställt en menskopp till mig vilket jag själv tycker är extrem gulligt av honom. Vi har pratat om det ett tag att jag har varit intresserad av att ha en menskopp istället för att köpa en massa bindor och tamponger som både är dyra och inte direkt det bästa valet för ens vagina.

Häromdagen sa Tobbe till mig bara att nu har jag beställt en kopp till dig, jag hittade en bra deal och du vill ju ha en, nu är den beställd och kommer inom ett par veckor.
Nu sitter jag bara och väntar för det ska bli coolt att se om det är nått för mig. Det dumma är bara att jag har mens nu och det hade ju varit passande om koppen hade funnits här, men men.. inget jag kan göra åt det jag tycker bara att det är gulligt av honom att han engagerar sig i en sån sak. Jag kan tänka mig att det inte är alla killar som gör det.

Jag är väldigt lycklig som har Tobbe i mitt liv, han gör otroligt mycket för mig och har alltid funnits för mig på alla sätt. Men det är nått jag kan prata mer om en annan dag. Jag skulle ju faktiskt prata om menskoppen..

Vad är en menskopp? Idag vet nog de flesta vad en menskopp är och jag tror inte att jag egentligen behöver berätta vad det är för nått. Men jag kan berätta varför jag vill ha en.
Anledningen till att jag vill ha en menskopp är för mig rätt självklar, det är billigare och bättre för vaginan och miljön.
Miljön är ju såklart en stor anledning till varför jag skulle vilja ha menskopp.
Menskoppen kan jag använda flera gånger och jag slipper kasta en massa som man gör när man använder binda och tampong, visst det finns ju mensskydd förutom menskoppen som man kan återanvända men det lät inte lockande för min del att ha tygbinda som ska tvättas i tvättmaskinen. Jag tycker det känns mer hygieniskt med en menskopp och det är därför jag vill ha en och det ska bli spännande och se om jag verkligen tycker om det sen eller om det bara blir en stor flopp av det.

Det vart ett långt inlägg idag, men tack för att du tog dig tid att läsa och har du några frågor eller andra åsikter tveka inte att skriva det i kommentarsfältet eller till min mail me@ijessie.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar